Felnőtteknek - Szelíd Szavakkal Alapítvány

Összeszőjük, ami összetartozik.
Szelíd Szavakkal Alapítvány
Tartalomhoz ugrás

Felnőtteknek

Újhold mesekör - Az újhold az elmélyülés, a befelé fordulás, a régi elengedésének és az új megálmodásának az ideje. Már nincs, ami volt, és még nincs, ami lesz. Egy lehetőségekkel teli, de gyakran ijesztő állapot. Éppen ezért hasznos lehet ilyenkor (is) a mesék bölcsességét segítségül és iránymutatásul hívni. Ami jó benne, hogy semmit nem kell érteni, elég ha hagyjuk, hogy megérintődjünk!
A mesekör alkalmat ad arra, hogy a kilégzés és a belégzés közötti szünetben megpihenjünk, erőt gyűjtsünk, és életünket összhangba hozzuk a Természet állandó ritmusaival. Mindezt együtt, egymással megosztva, egymást támogatva, magunk és egymás köré támogató közösséget szőve.
Megmerítkezés a természetben - Valami csodálatos történik akkor, amikor megadjuk magunkat annak a nálunk nagyobb erőnek, ami a kozmosz, a bolygók, és a Földi élet ritmusait vezényli. Ha erre az erőre hagyatkozunk, egyszerre találhatunk el a mindenséghez, minden élőhöz, és önmagunk lényegéhez. Ebben megmerítkezve akarva-akaratlanul is megváltozunk, és elkezdünk úgy viselkedni, ahogy azt az élet tisztelete és őrzése megkívánja. A következő programjaink ennek a kapcsolatnak a helyreállítását, megélését, elmélyítését szolgálják.
A Meghallgatás művészete - Műhelymunkák és meghallgató körök a Mély Meghallgatás technikájának elsajátítására, és mindennapjainkba való alkalmazására.
Szülő Inkubátor - 5 napos elvonulás szülőknek. A kezdetek gyógyítása.
Szelíd Szavakkal Alapítvány 2019.
Minden jog fenntartva.
Vissza a tartalomhoz